Print Friendly, PDF & Email

Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • Identifikuesi rëndësia e IPv6 në internet sot
  • Për të marrë Bazat i IPv6 dhe aplikimi i tij në një rrjet lokal
  • kuptoj fenomenet lidhur me bashkëjetesën IPv4 / v6
  • Identifikuesi Hapat dhe zgjidhjet ekzistuese drejt integrimit të IPv6 sipas konteksteve

Përshkrim

IPv6 është një teknologji thelbësore për zhvillimin e internetit sot dhe për vitet në vijim. Ja përse, master IPv6 tani është thelbësore për këdo që është i përfshirë në vendosjen dhe funksionimin e rrjeteve.

MOOC Objectif IPv6 ju lejon të fitoni aftësi për të kuptuar këtë protokoll dhe mekanizmat që lidhen me funksionimin e tij. Përmes studimeve të rasteve dhe punës praktike, ky kurs miraton edhe a qasje e orientuar në mënyrë operacionale.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Pro-A - Rikthim ose promovim nga programi i studimit të punës