Përshkrim

Çfarë është Zoho Books?

Pse kaq shumë kompani po kërkojnë profile me këtë aftësi? Si ta përdorim atë? Është një teknologji që do t'ju habisë dhe do t'ju bëjë të dëshironi të trajnoheni si një Administrator i Sistemit, Konsulent, Startup ose Organizatë e Themeluar me pagesë të lartë.

Zoho Books është një aplikacion i fuqishëm i bazuar në renë kompjuterike me të cilin mund të menaxhoni të gjitha nevojat tuaja financiare dhe të menaxhimit të kontabilitetit dhe që integrohet me të gjitha aplikacionet Zoho dhe softuerët e tjerë të palëve të treta përmes platformës si Zapier ose duke përdorur API-në e saj të avancuar.

Përmirësoni menaxhimin tuaj financiar dhe të kontabilitetit me këtë trajnim të lehtë për tu ndjekur dhe kuptuar.

Në këtë kurs do të mësoni të gjitha përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe do të jeni në gjendje të prezantoni veten me besim si dikush që di të përdorë këtë aplikacion popullor në një organizatë. Nëse jeni duke punuar tashmë në një kompani që ka Zoho, do të mësoni praktikat më të mira për të përfituar sa më shumë nga mjeti dhe për ta bërë jetën tuaj të punës më të lehtë, dhe pse jo, për të marrë një rritje page.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Si të krijoni një kartë biznesi profesionale në Microsoft Word?