Print Friendly, PDF & Email

 

në këtë Tutorial falas i Microsoft Excel në video, ne shkojm mësoni bazat e Excel, përkatësisht krijimin dhe formatimin e një tabele hyrëse.

Me këtë tutorial falas mbi bazat e krijimit të një tabele Excel

Ky udhëzues është menduar për fillestarët që po zbulojnë Lë pas.

Pas një hyrje të shpejtë në softuer, ju do të mësoni opsionet e formatimit metodat më të përdorura dhe më të shpejtat për t'i zbatuar ato në qelizat që dëshironi.

Pas kësaj, ju do ta kuptoni tuajin piktura e parë me në veçanti zbatimin e formatit të kontabilitetit, vendosjen e kufijve, etj.

Më në fund, ne do ta përfundojmë kursin duke integruar një rresht të ri, si dhe një kolonë të re në tabelën tonë, duke bashkuar qelizat, duke riemëruar skedën e fletës ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  DropShipping: 12 hapa kryesorë për suksesin në tregtinë elektronike