Keni një llogari trajnimi dhe dëshironi të trajnoheni në profesione dixhitale? Me llogarinë tuaj personale të trajnimit (CPF), tani keni mundësinë të merrni fonde shtetërore. Si pjesë e planit Rifillimi i Francës, është krijuar një kontribut në të drejtat shtesë për CPF. Pika me Shërbimi- Publik.fr.