Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Përdorimi i një kompjuteri nuk është i lehtë dhe përvoja do t'ju japë besim dhe kontroll. Por përvoja nuk është e vetmja gjë që ka rëndësi – ka disa gjëra që duhet të dini për të punuar në mënyrë të sigurt në një mjedis dixhital.

Falë internetit, ne mund të komunikojmë me këdo, kudo në botë. Por kjo lidhje e tepruar mund të çojë në shumë rreziqe, të tilla si viruse, mashtrime dhe vjedhje identiteti. ……

Në këtë udhëzues, do të mësoni se si të dalloni malware dhe të mbroni informacionin tuaj personal, si dhe praktikat më të mira të sigurisë për të shmangur problemet dhe për të shijuar kohën tuaj në internet.

Emri im është Claire Casstello dhe kam dhënë mësim shkenca kompjuterike dhe automatizim zyre për 18 vjet. Organizoj kurse hyrëse për të mësuar bazat e sigurisë dixhitale.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Kanavacë e Modelit të Biznesit për Fillimin