Skilleos: përcaktimi i konceptit

Skilleos është një nga faqet më të zhvilluara të trajnimit në internet në gjuhën Franceze në treg. Faqja tashmë regjistron aktualisht jo më pak se 700 video edukative dhe kompletohet në fusha të ndryshme. Platforma shërben si një hapësirë ​​pune e besueshme midis jo më pak se 300 mësuesve që kanë kaluar një fazë të testimit dhe përzgjedhjes më rigoroze, dhe më shumë se 80 nxënës të regjistruar tashmë në sit. Qëllimet e Skilleos janë të mëdha: të bëhet platforma më e madhe e trajnimit online në botë.

Për më tepër, fillimi është një nga 30 kompanitë e reja më të mira në sektorin e teknologjisë së re me më shumë potencial rritjeje. Kjo renditje është bërë nga revista e madhe Entreprendre e specializuar në sipërmarrjen.

Prezantimi i platformës Skilleos 

Faqja e trajnimit në internet në gjuhën frënge u krijua në 2015 nga Cyril Seghers. Vizioni që motivoi themeluesin e startup-it për krijimin e faqes në internet është si vijon: për të sjellë në treg një hapësirë ​​mësimore të specializuar në sektorin e pasionit dhe argëtimit. Kjo filloi nga vëzhgimi që ai bëri për një mungesë pothuajse totale të këtij lloji faqesh në treg. Shumica e shumë platformave të kurseve në internet janë më të përqendruar aftësi mësimore thjesht teknik dhe profesional.

Nëse dëshironi të keni kurse në distancë për pyetje që kanë të bëjnë me fushën teknike ose sektorin profesional siç është mënyra se si të jeni një llogaritar i autorizuar, si të instaloni një aplikim ... do të prishni për zgjedhje para tonit të videos që ju do të ofrohet.

Por do të keni shumë pak përmbajtje nëse kërkoni njohuri në fushën e kohës së lirë (praktika e yogës për shembull).

Makesfarë e bën unike platformën Skilleos.

Me platformën Skilleos, tani keni mundësinë të keni kurse të plota në lidhje me hobi dhe aktivitete tuaja që ju ofrojnë kënaqësi, për të ushqyer më tej pasionin tuaj.

Për të ruajtur dhe rritur përsëri dhe përsëri etjen tuaj për të mësuar në zona që janë afër zemrës suaj, Skilleos ndryshon nga trajnimi tradicional detyrues në stola klasash. Për ta bërë këtë, platforma jo vetëm që ju jep mundësinë për të mësuar me ritmin tuaj, zgjedhjen e ritmit (vendndodhjen, kohën, shpërndarjen e kursit, etj.), Gjithashtu ju vë në kontakt me mësuesit, mësuesit dhe ekspertët tejet të apasionuar pas asaj që japin mësimet. Ata do të transmetojnë energjinë e tyre të tejmbushur te ju.

Skilleos krijon partneritete cilësore

Vetëm kompani të mëdha, shkolla të mëdha biznesi dhe universitete që dominojnë sektorin e tyre dhe gëzojnë një imazh të patëmetë me publikun, janë zgjedhur për të punuar në partneritet me fillimet Skilleos. Ne mund të citojmë midis të tjerëve Portokalli, Smartbox, Natyra & Discovery, Flunch.

Një katalog kursesh jashtëzakonisht i larmishëm

Cilado fushë të jeni pasionant, do të gjeni kurse gjithëpërfshirëse që lidhen me të në Skilleos. Diversifikimi i përmbajtjes është specifikiteti i kësaj faqe. Kjo veçori lejon që ajo të dalë nga shumë site të tjera të mësimit elektronik që përqendrohen vetëm në kurse në lëndë të mësuara në universitet ose në profesione teknike. Sajti Skilleos ka shtuar përveç këtyre llojeve të kurseve video të dedikuara për sektorët e kohës së lirë.

Platforma kombinon biznesin me kënaqësinë duke përzier llojet e kurseve që mund të gjenden atje. Tani keni mundësinë të mësoni, edukoni veten ndërsa argëtoheni dhe argëtoheni.

Lëndët mësuan në Skilleos

Në Skilleos, ju do të gjeni kurse që përqendrohen në 12 lëndë të ndryshme:

 • Klasat në arte dhe muzikë;
 • Kurse të plota jetese;
 • Kurse të plota për sportin dhe mirëqenien;
 • Kurse gjithëpërfshirëse të mësimdhënies;
 • Kurse të plota për zhvillimin personal;
 • Kurse të plota për softuer dhe internet;
 • Kurse të plota për jetën profesionale;
 • Kurse të plota për zhvillimin e uebit;
 • Kurse të plota në fushën e fotografisë dhe videos;
 • Kurse të plota për marketing në internet;
 • Kurse të plotë gjuhësh;
 • Kurset e plota për mbajtjen e kodit të autostradës;
 • Kurse të plota për rininë.

Kurset për rininë, Kodi i Autostradës, sporti dhe mirëqenia përbëjnë një risi të vërtetë në fushën e mësimit elektronik. Ato zakonisht nuk ofrohen në platformat e mësimit elektronik.

Videot e kurseve, përmbajtja e të cilave është zhvilluar rreth temave të të rinjve, të tilla si ushqimi i fëmijëve ose njohuri të thella të Kodit të Autostradës, ne nuk i gjejmë ato çdo ditë. Shumë kurse të plota të këtij lloji ekzistojnë në sit.

Përmbajtja specifike për të rinjtë dhe fëmijët.

Falë mësimeve në dhe për fëmijët që zgjasin 1 orë e 30 minuta dhe të organizuara në kapituj të ndryshëm që variojnë nga 20 deri në 35, prindërit mund të marrin lehtësisht përgjegjësinë për edukimin e fëmijëve të vegjël dhe të shohin progres të jashtëzakonshëm. ose pikë për tu përmirësuar te fëmijët. Prandaj, fëmijët dhe prindërit thirren të marrin këto kurse. Kjo ndihmon në forcimin e lidhjeve.

Platforma Skilleos thekson mësimin e gjuhës së fëmijëve. Sepse ne e dimë shumë mirë që është në këtë grupmoshë që mund të mësojmë lehtë një gjuhë, dhe kjo kryesisht falë trurit të fëmijëve që është më i përshtatur me këtë lloj të mësuari.

Llojet e tjera të mësimeve të rezervuara për njerëzit e moshës më të vjetër, dmth adoleshentët dhe të rriturit, janë të ndryshme. Ato zgjasin më gjatë (5 h 23) dhe ndahen në një numër më të madh kapitujsh (94), për një mësim më të plotë.

Skilleos mbështetet në përmbajtjen origjinale

Gjithmonë duke motivuar nxënësit që të jenë krijues, të eksternizojnë veçoritë dhe pasuritë e tyre, kjo është ajo që bën faqja e mësimit elektronik Skilleos duke ofruar në secilën lëndë, përmbajtje origjinale, të këndshme befasuese për të stimuluar studentët.

Le të ju japim disa lloje mësimesh mjaft origjinale:

 • Mësime arti dhe muzikë : video mësimore mbi bazat e Ujorit.
 • Mësime të teknikave të këndimit: ne ju mësojmë se si të menaxhoni frymëmarrjen tuaj në bark
 • Mësime vizatimi: ne ju mësojmë se si të ngjyrosni një komik Photoshop për të rritur anën tuaj artistike.
 • Kurset e zhvillimit personal: përmbajtje me të vërtetë origjinale që zakonisht nuk gjenden në faqet e tjera të kurseve online
 • Kurset e gjuhës: ju keni mundësinë për të mësuar gjuhë verbale dhe shenjash.
 • Kurse në fushën e Sportit dhe Mirëqenies: edhe këtu, përmbajtja ka qenë shumë e larmishme. Ju mund të gjeni lëndë të reja dhe befasuese të tilla si Yoga prenatale, ilaç bimor, Agjërimi…
 • Klasat e stilit të jetës: ky është lloji i klasës që përmban përmbajtjen më të papritur dhe origjinale (organizimi i dasmave, pjekja, dekorimi i dhomës tuaj, stili i veshjes ... do të keni material për t'ju frymëzuar.

Skilleos është përgjegjës për zgjedhjen dhe renditjen e profileve të mësuesve dhe ekspertëve që ofrojnë kurse në platformë. Kjo është për të ofruar përmbajtje me cilësi të lartë për studentët e përqendruar në praktikë dhe duke ndërmarrë veprime pas mësimit.

Procesi i regjistrimit në Skilleos?

Procesi i regjistrimit do të ndryshojë nga një nxënës tek një tjetër. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose keni një nivel të përparuar në një lëndë, procesi i regjistrimit mbetet i njëjtë. Ju jeni ai që zgjedh ku qëndroni. Të gjithë kanë të drejtë në të njëjtat kurse dhe regjistrimi është falas. Për tu regjistruar, ju keni zgjedhjen midis bërjes së tij nga profili juaj në Facebook ose përmes një formulari që duhet të plotësohet [emri, emri, emri, posta elektronike, fjalëkalimi dhe pranimi i kushteve të përgjithshme të përdorimit dhe politikës së privatësisë ].

Si të porosisni mësimet

Pas regjistrimit në platformën Skilleos, ju mund të zgjidhni midis marrjes së një pajtimi ose pagimit të kurseve individualisht sipas çmimit të secilit kurs. Të dy opsionet ju japin mundësinë e përdorimit të përmbajtjes tuaj 24/24.

Për të porositur pasi keni zgjedhur kursin që dëshironi të mësoni, do të keni vetëm 3 hapa të thjeshtë për të ndjekur

 • Hapi i parë: vërtetimi i zgjedhjes së trajnimit tuaj.
 • Hapi i dytë: ju merrni një vërtetim të marrjes së tuaj
 • Hapi i tretë: Hyni në zonën tuaj personale Skilleos pasi të keni bërë pagesën tuaj

Mos harroni të ruani vërtetimin tuaj të marrjes në kutinë tuaj postare, e cila do të shërbejë si provë në rast mosmarrëveshjesh.

Dhe këtu është bërë !! Tani mund të keni qasje në kurset tuaja në çdo kohë, dhe kjo në disa mbështetje. Një histori natyrisht e monitorimit ju ofrohet për të parë përparimin tuaj. Kurset nuk mund të shkarkohen. Pas marrjes së kursit, ju keni mundësinë që ta vlerësoni atë ose të lini një koment që do të shërbejë si udhëzues për studentët e tjerë. Ju gjithashtu mund të provoni dy ose tre kurse falas. Por për të përfituar nga ky funksionalitet, së pari duhet të regjistroheni.

Skilleos ju jep një çertifikatë në fund të kursit tuaj

Një certifikatë ju jepet në fund të çdo kursi për të justifikuar përfundimin tuaj të trajnimit. Thjesht duhet të ndiqni udhëzimet e dhëna në mënyrë që të merrni diplomën tuaj.

Ofertat e ndryshme në Skilleos

Çdo regjistrim në Skilleos është falas, megjithatë ju keni zgjedhjen midis 2 ofertave:

Për të pasur akses në kurset në platformën Skilleos, ju mund të zgjidhni ose të merrni një pajtim mujor pa angazhim i cili kushton 19,90 në muaj duke ju dhënë akses në të gjitha kurset 24 orë në ditë dhe 24 ditë në javë, ose ju vendosni të '' blini kurse individualisht. Çmimet në këtë rast do të ndryshojnë në varësi të kursit të zgjedhur.

Ju keni liri totale në pajtimin tuaj mujor, me mundësinë e ndalimit ose rifillimit të abonimit tuaj nëse dëshironi. Nëse dëshironi të pezulloni ose rifilloni pajtimin tuaj, duhet të shkoni në seksionin e pajtimeve të mia në ndërfaqen tuaj Skilleos. Nëse zgjidhni opsionin e pajtimit mujor, do të keni qasje në të gjitha kapitujt e të gjitha kurseve në çdo kohë.

Opsioni i pajtimit mujor është i ndarë në katër oferta të ndara

Opsioni i pajtimit mujor në 19,92 € që jep mundësi për përmbajtje të pakufizuar, opsioni i abonimit 3-mujor në 49 € me një ulje prej 10,7 € është e mundur që t'ia ofrojë një personi tjetër pajtim gjysmë-vjeçar 89 € me një ulje prej 30,4 €. Ju gjithashtu mund t'ia ofroni atë një pale të tretë dhe opsionit vjetor të pajtimit i cili kushton 169 € me 70,8 € zbritje. Ju gjithashtu mund t'ia ofroni këtë formulë dikujt tjetër.

NB Shtë e rëndësishme të theksohet se gjatë periudhës së izolimit, platforma është falas për të gjithë studentët dhe nxënësit. Ky është një përfitim i vërtetë për të gjithë punëtorët dhe punonjësit që duan të azhurnojnë veten dhe të marrin aftësi të tjera të rëndësishme që do t'i lejojnë ata të rriten profesionalisht.

Ashtë një nxitje e vërtetë që platforma Skilleos, drejtuese në kurse online në frëngjisht u jep të gjithë atyre që duan të bëjnë më shumë këtë periudhë duke u trajnuar nga shtëpia.

Përparësitë dhe pikat e forta të Skilleos

Së fundmi, nëse Skilleos është platforma e parë për kurse argëtuese në frëngjisht, kjo është për shkak se ka:

 • cilësia e lartë e videove dhe larmia dhe sasia e pakufizuar e temave dhe lëndëve të mësuara. Të gjitha grupmoshat gjejnë llogarinë e tyre
 • mësues të kualifikuar dhe të përzgjedhur rigorozisht dhe mësues.
 • Një platformë e hapur në dispozicion në çdo kohë për të gjithë nxënësit
 • oferta dhe promovime të përshtatshme për nevojat tuaja.
 • Një raport cilësor-çmim i përshtatur me pritjet e përdoruesit.

Mesatarja e 80 nxënësve të regjistruar dhe të kënaqur me cilësinë e përmbajtjes dhe cilësinë e shërbimit të marrë në platformë është 000%. Kjo mesatare më shumë se e lartë justifikohet me faktin se këta studentë preferojnë mësime në format video sesa mësime në letër. Ata mësojnë më lehtë me këtë metodë. Ata e shohin atë më dinamike dhe më tërheqëse. Studentët bëhen të varur nga ajo dhe konsumojnë njohuri pa dashur kurrë të ndalen.

Disavantazhet dhe pikat e dobëta të Skilleos

Disa dobësi për të cilat ju mund të fajësoni Skilleos janë: Asnjë punë njerëzore nuk është e përsosur dhe ekipi i Skilleos e kuptoi mirë. Kjo është arsyeja pse mund të vërejmë se ata janë duke optimizuar vazhdimisht funksionalitetet e platformës. Ne gjithashtu mund të vërejmë procesin shumë rigoroz të përzgjedhjes së mësuesve dhe profesorëve. Disa prej tyre mund të dekurajohen nga gjatësia dhe vështirësia e procesit të rekrutimit. Një katalog kursi më pak i zhvilluar krahasuar me platformat e mëdha si Udemy.