Print Friendly, PDF & Email

 

Alfabeti cirilik rus nuk do të mbajë sekrete për ju

Emri im është Karine Avakova dhe unë do të jem trainerja juaj në këtë kurs i cili do t'ju lejojë të mësoni të lexoni në rusisht për më pak se një orë. Gjuha ruse është gjuha ime amtare, kam jetuar në Rusi për 16 vjet. Unë po e bëj këtë kurs sepse jam i apasionuar pas gjuhëve të huaja dhe mësimdhënies. Unë flas rusisht, anglisht, frëngjisht dhe spanjisht. Unë tashmë kam ndihmuar dhjetra frankofonë gjatë mësimeve private. Unë do të jem i lumtur t'ju ndihmoj me këtë kurs online.

Unë do të filloj duke ju prezantuar me alfabetin cirilik rus dhe fonetikën ruse. Pastaj do t'ju ndihmoj të mësoni përmendësh shpejt shkronjat dhe tingujt e tyre. Për atë asgjë më të mirë sesa të përdorësh mjete, imazhe dhe krahasime mnemonike me shkronjat që ne tashmë i dimë. Shumë shpejt do të fillojmë të lexojmë së bashku.

Në videon e fundit të bonusit, unë do t'ju zbuloj sekretet e mia të cilat më lejuan të mësoj shumë shpejt 3 gjuhë të huaja. Vetëm kjo video bonus ia vlen të shmanget ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Punëdhënësi im më detyroi të punoja gjatë papunësisë time të pjesshme: çfarë të bëj?