Këtu është një video falas për trajnimin e Trello!

La menaxhimi i projektit nuk është një gjë e lehtë. Ajo kerkonorganizatë.
Ju tashmë keni provuar zgjidhje të ndryshme, programe kompjuterikë dhe po kërkoni një mjet i thjeshtë et falas ? Mos kërkoni më tej dhe zgjidhni Trello !

Trello lejon, përmes një sistemi tabelash dhe kartelash, të mos harrosh asgjë, për të menaxhuar në mënyrë optimale projektet e tua dhe për të kursyer kohë! Frymëzuar nga metoda e shkathët GTD (Marrja e gjërave) Trello do t'ju lejojë të menaxhoni më mirë përparësitë tuaja. Trello mund të përdoret vetëm ose në një ekip.
Mësoni të menaxhoni projektet tuaja dhe të kurseni kohë me Trello

Gjatë kësaj trajnim falas në Trello zbulimi, ne do të shohim:

Opsionet bazë: tabela dhe harta. Mundësitë e aksioneve. Ndarja e mjeteve. Shtojcat thelbësore: Calendar dhe Elegantt. Opsionet për të ditur për një menaxhim të përsosur të projekteve tuaja!

Në fund të kësaj tutorial falas, ju do të jeni të pavarur me Trello dhe mund ta filloni jini më efikas në menaxhimin e projekteve tuaja (personale ose profesionale)