Dërgimi me email është larg mënyra më efektive e marketingut në internet nëse doni të rritni biznesin tuaj.

Le marketing me email do t'ju japë kthimin më të mirë të investimit midis të gjitha teknikave të marketingut në internet. Megjithatë, e vetmja mënyrë për të arritur sukses me email marketing është ndërtimi i fushatave efektive.

Ky kurs hyrës do të mbulojë bazat eemail marketing.

Pse të marr këtë kurs?

Ky kurs është plotësisht falas dhe ju ndihmon të kuptoni bazat e marketingut me email. Marketingu me email është një pjesë e domosdoshme e biznesit online dhe nëse doni të jeni të suksesshëm, keni nevojë për njohuri për ta arritur atë…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Ushtroni mendimin tuaj kritik