Përshkrim

  • Le Shitja sociale te behesh një shitës efektiv në LinkedIn!
  • LinkedIn, rrjeti social e cila ... përqendrohet numri më i madh i profesionistëve B2B me mundësinë e konvertimit në B2C!
  • Në LinkedIn, shporta mesatare eshte deri në 3 herë më shumë sesa në rrjetet e tjera sociale!

Kjo është rrjeti social që po përparon… Kur rrjete sociale klasike janë i ngopur pamje në rënie!

Unë ju mësoj se si të bëheni ekspert në teknikat e shitjeve në LinkedIn për të shpërthyer aktivitetin / biznesin tuaj!

Pse të investosh në LinkedIn për të shitur në vitin 2020?

LinkedIn është një rrjet që së shpejti do të mbledhë së bashku 1 miliard profesionistë, 56% e të cilëve e përdorin atë çdo ditë.

Pra, nëse arrini ta nxirrni kunjin tuaj nga loja ju do të gjeneroni shpejt çon për të rritur shitjet tuaja dhjetë herë:

  • Zhvilloni biznesin tuaj: 30 milion kompani dhe 94% e profesionistëve B2B janë tashmë në LinkedIn! Unë ju mësoj se si të bëheni një strateg biznesi me Shitjet Sociale dhe të merrni shitjet tuaja B2B ose B2C nga toka. Unë ndaj me ju këshillat e mia që më lejojnë sot të bëj 40% të të ardhurave të mia me LinkedIn, +190% të trafikut në faqen time nga…