MasterCard e korporatës është një kartë e dobishme për shumë njerëz. Në të vërtetë, kjo e fundit u lejon atyre të bëjnë transaksione të zakonshme dhe të tërheqin para, por jo vetëm! Arsyeja e vërtetë që i shtyn klientët drejt kanë një MasterCard e korporatës është shumë më i detajuar. Për të mësuar më shumë, ju këshillojmë ta lexoni deri në fund!

MasterCard e korporatës

La MasterCard e korporatës u mundëson bizneseve dhe bankave të ofrojnë shërbime pagesash me kartë krediti për anëtarët, që do të thotë se ka më pak rrezik të mospagesës për listën e pagave, qiranë, blerjet e pajisjeve dhe shërbimet publike. Kompania në fjalë e ofron shërbimin nëpërmjet Mastercard, në këmbim të një tarife të vogël fikse.

Klientët e korporatës përdorni rrjetin e përpunimit të "back-office" të Mastercard, në krahasim me sistemin me parapagesë të Visa. MasterCard i Korporatës gjithashtu mbështet disa pagesa të korporatave për të përmbushur kërkesat specifike të pagesave të klientëve të korporatave. Kjo është një zgjidhje e dobishme për klientët që kanë këtë profil.

La MasterCard e korporatës është një shërbim jashtëzakonisht i dobishëm. Ajo është në dispozicion për pagesat, përdorimin e rregullt të kartës së kreditit dhe financimin e udhëtimeve.

Ndërsa një sistem tradicional pagese me kartë krediti mund të kërkojë licenca të veçanta dhe marrëveshje kontraktuale komplekse, shërbimi i Kartë krediti anëtare e MasterCard mbështetet nga vetë banka. Anëtarët mund ta përdorin shërbimin për transaksionet e shitjeve ose blerjet në dyqan.

LEXO  Udhëzues MosaLingua: Si të mbani me sukses rezolutat e vitit tuaj të ri [eBook]

Shumë anëtarë kanë një kartë krediti që e paguajnë çdo muaj. Edhe pse pronari i kartës së kreditit merr përgjegjësinë e plotë për pagesat, karta e kreditit Kredi Mastercard ka edhe një avantazh tjetër: përmirëson pamjen e pasqyrave financiare të personit, është specifike!

Cilat janë avantazhet e anëtarit MasterCard?

Cette MasterCard në përgjithësi është i ndryshëm nga të tjerët, sepse është i shënuar si anëtar, por ky nuk është i vetmi ndryshim që ka në krahasim me kartat e tjera të kreditit. Ajo ofron përfitime serioze për anëtarët dhe klientët. Së pari, mundëson pjesëmarrjen në zhvillimin e rajonit. Kur anëtari vërteton pagesat, ka gjithmonë disa cent euro që do t'u paguhen iniciativave lokale dhe nuk do të ketë kosto shtesë për pronarin e Karta e anëtarit MasterCard. Ky quhet abonim i ndërsjellë!

Së dyti, është e mundur të paguhen anëtarët a bonus tërheqjeje si zbritje e tarifës së anëtarësimit, atëherë ofrohet një kupon sa herë që personi blen një produkt.

Gjithashtu, përfitimi më i vlerësuar është aiaset ndër breza. Kjo do të thotë se nëse pronarët kanë fëmijë ose nipër, ata do të kenë një kredi konsumatore prej 5 € me 000% kur blejnë banesën e tyre kryesore. Kjo do të thotë se ata do të kenë sigurim gjithëpërfshirës të shtëpisë me 0 € në vitin e tyre të parë. Përfitimi i fundit konsiston në bonuset e biletave, biletat e koncerteve dhe promovimet.

LEXO  Sigurimi i papunësisë: reforma hyn në fuqi në 1 korrik 2021

Detajet e MasterCard të korporatës

Lidhur me MasterCard e korporatës, shuma zbritet çdo vit, në datën e përvjetorit të kontratës, por kjo pikë mund të rishikohet nëse është e nevojshme. Të gjitha kontributet komunikohen 2 muaj përpara, përpara hyrjes në fuqi, për të njoftuar pronarin për shumën e detyrimit. Kufiri i tërheqjes përcaktohet gjatë 7 ditëve dhe kur anëtari dëshiron të dijë gjendjen e tij financiare, duhet t'i referohet kushteve të kontratës në fjalë.

Është e mundur të paguash për blerjet duke përdorur MasterCard e korporatës në më shumë se 24 milionë tregtarë nga 120 vende. Gjithashtu është e mundur të tërhiqni para nga ATM-të dhe në të gjitha institucionet që kanë logon e CB-së, pavarësisht nëse jeni në Francë apo jashtë saj. Ju mund të zgjidhni për:

  • debitim i menjëhershëm;
  • debiti i shtyrë.

Në të dyja rastet, paratë debitohen nga llogaria juaj.

Nëse e kuptoni se juaji Karta e anëtarit MasterCard është vjedhur, ju mund të telefononi bankën tuaj me telefon. Në përgjithësi, shërbimi ndaj klientit është i disponueshëm 24 orë në ditë, 24 ditë në javë.

Anëtarët e MasterCard janë karta bankare që lejojnë njerëzit të menaxhojnë financat e tyre duke optimizuar asetet e tyre. Është gjithashtu një mënyrë e mirë për t'u përfshirë në zhvillimin e rajonit tuaj me lehtësi dhe mbi të gjitha në doza të vogla. Një mënyrë e thjeshtë, por e dobishme!