Po kërkoni një hapësirë ​​të re shprehjeje? Dëshironi potencialisht të largoheni nga Twitter? Zbuloni Mastodon, rrjetin social të mikroblogimit falas dhe me burim të hapur. Ky trajnim ju prezanton me filozofinë e projektit dhe mënyrën atipike të funksionimit të tij ku të gjithë mund të kontribuojnë.

★ Ky trajnim ofrohet nga trajneri!
★ Video të reja rregullisht
★ Akses gjatë gjithë jetës

Ky kurs u krijua për t'ju dhënë mjetet dhe metodologjinë për të krijuar shpejt llogarinë tuaj, për ta vendosur atë dhe për të ndjekur njerëzit e duhur.

➤ Një pjesë hyrëse për të marrë një pasqyrë të funksioneve dhe mundësive

  • Dallimet themelore me Twitter
  • Funksionet kryesore

➤ Një pjesë që paraqet të gjitha truket për të gjetur shembullin tuaj, krijoni llogarinë tuaj dhe konfiguroni atë

  • Kuptoni për çfarë instancash përdoren dhe zgjidhni mirë përpara se të regjistroheni
  • Merrni listën e plotë të të gjitha rasteve në botë
  • Të gjitha cilësimet më të dobishme për të personalizuar ndërfaqen

➤ Një pjesë praktike për të shkuar më tej në baza ditore

  • Përdorni skedën "Eksploro" për të ……….

Vazhdoni trajnimin falas në Udemy→

LEXO  Të jetosh në Francë - A1