Maxicours: referenca thelbësore për tutoring online për studentët CP në Terminale

Maxicours.com është platforma ideale për fëmijët tuaj dhe për veten tuaj nëse vini në punë në Francë. Ai përfshin stërvitje të cilësisë në shkollë, si dhe shumë burime interaktive arsimore.

Kujdesi për nxënësit shkon nga kursi përgatitor deri në vitin e fundit të shkollës së mesme. Të gjithë studentët me vështirësi akademike që dëshirojnë të përfitojnë nga mbështetja e arsimit në distancë, garantohet të konsolidojnë njohuritë e tyre. Ata do të përfitojnë nga ndihma e përditshme e shkollës për të përparuar vetë, nga shtëpia.

Si funksionon Maxicours?

Maxicours është një platformë mësimore në internet që i përket grupit Educlever. Ky emër tashmë mund të thotë diçka për ju. Është me të vërtetë një nga pionierët e arsimit dixhital në Francë. Nëpërmjet platformës, studentët me boshllëqe në një ose më shumë lëndë kanë mjete të ndryshme për të forcuar njohuritë e tyre.

Maxicours.com është plot me elemente edukative dhe ushtrime ndërvepruese të të gjitha llojeve për të lehtësuar mësimin. Mësimet e tutorizimit ofrohen çdo ditë nga mësues privatë. Ata mund të kontaktohen çdo ditë të javës për t'iu përgjigjur pyetjeve të studentëve. Objektivi i faqes është të ndihmojë fëmijët tuaj të kenë sukses në studimet e tyre. Ngritja e nivelit të tyre akademik është prioritet i mësuesve me përvojë që janë përgjegjës për tutorin.

Përmbajtja arsimore e miratuar nga shteti

Duke pasur parasysh faktin se Maxicours i merr kurset e tij online kryesisht nga bankat e burimeve të Ministrisë së Arsimit Kombëtar, cilësia e shërbimeve të tij është e vendosur mirë në terren. Partneriteti i krijuar me ministrinë është vetëm një dëshmi më shumë e pamohueshme e seriozitetit të Maxicours.com.

Përveç kësaj, duhet të theksohet se çdo abonim jep qasje të pakufizuar në enciklopedinë online Universalis. Prandaj mund të jetë një mundësi shumë e mirë për fëmijën tuaj që të zgjerojë njohuritë e tij për çdo temë në një mënyrë argëtuese dhe me ritmin e tij.

Çfarë përfshin oferta e mësimit në internet e Maxicours.com?

Çmimet e shfaqura në faqen e prezantimit të abonimit janë tërheqëse, pasi variojnë vetëm nga 16€60 deri në 29€. Megjithatë, është e nevojshme të ndalemi në opsionet e përfshira në paketat e ndryshme Maxicours. Kjo do t'ju lejojë të gjeni mësimin më të mirë në distancë për fëmijën tuaj.

Mbështetje gjithëpërfshirëse edukative për detyrat e shtëpisë

Mësimi me ndihmën e një mësuesi në internet është i disponueshëm çdo mbrëmje, madje edhe të dielave. Ky opsion është veçanërisht i përshtatshëm për studentët që kërkojnë mësues të kualifikuar për ndihmë në detyrat e shtëpisë. Ata do të marrin përgjigje të menjëhershme për pyetjet e tyre.

Mbështetja e personalizuar e ofruar nga Maxicours mund të jetë krejtësisht e largët, por është gjithsesi një mënyrë e shkëlqyer për të maksimizuar shanset e fëmijës suaj për sukses akademik, veçanërisht në vitin e parë të instalimit tuaj. Kjo do t'i japë atij çdo mundësi për të marrë nota më të mira në shkollë.

Mbështetje për studentët nga CP në Terminale

Maxicours ofron një nga ofertat më të kompletuara në fushën e tutorit në shtëpi. Nga CP në Terminale, çdo student ka akses të pakufizuar në memorandume mësimore, video dhe kuize nga klasa e ulët dhe e lartë. Prandaj është ideal për ata që kanë nevojë për një kurs rifreskimi, fëmijë apo të rritur. Nxënësit e mirë që duan të ecin përpara në programin e tyre shkollor do të jenë gjithashtu të kënaqur. Në të vërtetë, ata kanë mundësinë të konsultohen me mësimet e vitit të ardhshëm.

Në total, 35 lëndë janë të ndara në më shumë se 152 mësime dhe ushtrime. Të gjitha janë të certifikuara në përputhje me programet arsimore kombëtare dhe kryhen nga mësues të certifikuar. Kurse gjuhe, matematike, SVT, Fizike-Kimi apo edhe Gjeografi Histori… Asnje lende nuk kursehet.

Qëllimi për një diplomë për diplomim përmes tutorimit të lirë online

Platforma Maxicours rekomandohet posaçërisht për studentët që duhet të kalojnë një diplomë në fund të vitit. Në rastin e Brevet des collèges dhe Bac, modulet e rishikimit dhe lëndët e analeve janë planifikuar për të inkurajuar studentët që të synojnë një përmendje gjatë përgatitjes së tyre për provime.

Duke krahasuar tarifat e pakrahasueshme të ofruara nga faqja me ato të mësimit ballë për ballë, mund të themi pa shkuar shumë larg se ky është një kursim shumë interesant. Sidomos pasi çdo abonim mund të ndahet brenda së njëjtës familje, deri në 5 fëmijë. Çfarë të përthithësh vështirësitë shkollore të një vëllai apo motre të tërë kundrejt një shume relativisht modeste.

Cilën pajtim të zgjedhësh në Maxicours.com?

Kohëzgjatjet e ndryshme të abonimit janë të disponueshme në varësi të objektivave të secilit. Kështu, për një kurs të thjeshtë rifreskues, një kurs semestral intensiv duket më i përshtatshëm. Në rastin e përgatitjes për provime, megjithatë, duket më e arsyeshme të zgjedhësh abonimin vjetor i cili do të kursejë disa euro shtesë në çmimin vjetor të paketës.

Provoni online tutoring e Maxicours me garanci "sukses ose rimbursim" për të gjitha abonimet.

Maxicours.com shfaq me krenari një shkallë veçanërisht të lartë kënaqësie prej 97% në faqe të caktuara të faqes. Për t'ju bindur të provoni platformën e tyre, ju ofrohet një garanci "e kënaqur ose e rimbursuar" për muajin tuaj të parë të provës dhe në kushte të caktuara më tej. Prandaj është një mundësi e shkëlqyer për t'ju lejuar të provoni dhe zbuloni shërbimin mbështetës Maxicours dhe të merrni një ide për të për veten tuaj.

Dëshironi të testoni Maxicours? Thënë kështu, nuk jeni 200% i bindur se kjo platformë do t'u përshtatet fëmijëve tuaj më mirë sesa një kurs klasik mbështetës? Jini të sigurt, nuk do të ndërmerrni (pothuajse) asnjë rrezik.

Në të vërtetë, nëse, pavarësisht nga një punë e rregullt, fëmija juaj nuk merr diplomën ose nuk vjen të përsërisë një vit, ju do të rimbursoheni. Mos hezitoni më dhe ofroni një vit shkollor më të dobishëm për fëmijën tuaj për një shumë qesharake.