Detajet e kursit

Kur punoni në një mjedis ndërkombëtar ose duhet të menaxhoni disa njerëz me kultura të ndryshme, është e rëndësishme të tregoni ndjeshmëri. Ju gjithashtu duhet të mësoni për mënyrat e ndryshme të qasjes ndaj kulturave. Menaxhimi në një mjedis multikulturor është një përvojë e pasur që ju lejon të zbuloni metoda dhe mjete të ndryshme dhe efektive. Në këtë kurs, Nicolas Babin ju jep shembuj konkretë…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →