Detajet e kursit

Jeff Weiner, CEO i LinkedIn, paraqet motivet pas qasjes së tij të dhembshur. Ai tregon se si përvojat e tij të kaluara kanë formësuar sjelljen e tij aktuale profesionale. Ai përshkruan se si ai gradualisht identifikoi stilet efektive dhe joefektive të menaxhimit dhe se si dëshira e tij për përmirësim i hapi rrugën transformimit dhe ndryshimit. Më pas, ai paraqet avantazhet e kulturës së konsideratës, në veçanti eliminimin e konflikteve dhe rritjen e produktivitetit. Ai gjithashtu flet për stërvitjen dhe ndërtimin e pikave të forta të punonjësve.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Kompleti i kontaktit në gjuhët orientale: Arabisht