Detajet e kursit

Pavarësisht nëse planifikoni të ardhmen tuaj, dëshironi të ndryshoni punë ose dëshironi të përparoni në projektin tuaj profesional, Ingrid Pieronne ju mbështet në menaxhimin e karrierës suaj. Njihuni më mirë, identifikoni vlerat tuaja të shtuara dhe kuptoni tregun e punës në mënyrë që të krijoni një projekt realist dhe të arritshëm. Në këtë trajnim do të zbuloni këshilla dhe metoda për të qenë autonom në menaxhimin e trajektores suaj profesionale.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Baza në Matematikë