Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A i shtyni gjërat dhe ndiheni të stresuar? A po harroni gjëra të rëndësishme për shkak të stresit dhe ankthit? Atëherë ky kurs mund t'ju ndihmojë!

Ndoshta keni një punë të vështirë dhe dëshironi të thjeshtoni jetën tuaj të përditshme dhe t'i kryeni gjërat më shpejt. Apo ndoshta jeni student dhe keni nevojë të kombinoni punën dhe studimin në mënyrë sa më efikase?

Nëse e menaxhoni kohën në mënyrë korrekte, mund të arrini dy herë më shumë në ditë. Nuk është një aftësi që mësoni në lindje, por mos u shqetësoni, ka teknika të thjeshta të menaxhimit të kohës që mund të mësoni.

Qëllimi nuk është t'ju bëjnë punëtor, por të rrisni produktivitetin tuaj. Ne kemi përgatitur një kurs që do t'ju mësojë se si të menaxhoni kohën tuaj në mënyrë që të mos mbyteni në një ortek pune.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→