Marketingu në internet karakterizohet nga një përhapje e kanaleve të mundshme dhe një mjedis që ndryshon vazhdimisht. Prandaj është thelbësore të mbështetemi në baza të forta dhe një metodologji të provuar për të kryer fushata efektive dhe për të arritur objektivat e vendosura. Ky trajnim nga Didier Mazier ka për qëllim këdo që dëshiron t'i qaset marketingut online nga një këndvështrim i integruar, duke koordinuar veprimet në kanalet më të rëndësishme në lidhje me…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →