Artikulli i përditësuar më 07/01/2022: këto kurse nuk ofrohen më pa pagesë, ju mund të referojuni kësaj.

 

Si përdorues të Google, të gjithë jemi të vetëdijshëm për përfitimet që marrim nga përdorimi i veglave të Google. Megjithatë, për të përfituar sa më shumë nga këto mjete, është e rëndësishme të kuptoni se si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte dhe efektive. Për t'ju ndihmuar të kuptoni veçoritë e tyre dhe të optimizoni përdorimin e tyre, ne ofrojmë trajnim falas për menaxhimin e veglave të Google.

Pse të mësoni se si të menaxhoni në mënyrë efektive mjetet tuaja të Google?

Veglat e Google ofrojnë një sërë përfitimesh për ata që i përdorin ato. Veglat e Google si Google Drive, Google Docs dhe Google Sheets ju lejojnë të ruani, ndani dhe modifikoni dokumentet në internet. Për më tepër, Google Calendar ju lejon të planifikoni dhe sinkronizoni takimet dhe ngjarjet.

Të gjitha këto mjete janë krijuar për t'ju ndihmuar të jeni më produktiv dhe të kurseni kohë. Megjithatë, për të përfituar sa më shumë nga këto përfitime, është e rëndësishme të kuptoni se si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte dhe efektive. Mësimi se si të menaxhoni mjetet tuaja të Google në mënyrë efektive mund t'ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga këto mjete dhe të përmirësoni produktivitetin tuaj.

Çfarë është Trajnimi Falas i Menaxhimit të Veglave të Google?

Trajnimi falas për menaxhimin e veglave të Google është krijuar për t'ju ndihmuar të kuptoni veçoritë e tyre dhe të optimizoni përdorimin e tyre. Trajnimi është i ndarë në disa module që mbulojnë funksionalitetet kryesore të veglave të Google. Çdo modul është krijuar për t'ju ndihmuar të mësoni dhe praktikoni në mënyrë interaktive teknikat e mësuara.

Çdo modul eksploron veçoritë e ndryshme të veglave të Google dhe shpjegon se si t'i përdorësh ato më së miri. Do të mësoni se si të ruani, ndani dhe modifikoni dokumentet në internet me Google Drive, si të planifikoni dhe sinkronizoni takimet dhe ngjarjet me "Kalendarin e Google" dhe si të krijoni dhe modifikoni dokumente me "Dokumentet e Google" dhe "Fletët e Google".

Si mund të regjistroheni në trajnimin falas për menaxhimin e veglave të Google?

Trajnimi falas i Google Tools Management ofrohet në internet dhe mund të kryhet me ritmin tuaj. Për t'u regjistruar, thjesht duhet të shkoni në faqen e internetit të trajnimit dhe të plotësoni formularin e regjistrimit. Pas plotësimit të formularit, do të ridrejtoheni në faqen e moduleve ku mund të filloni të mësoni.

Përfundim

Trajnimi falas i Menaxhimit të Veglave të Google është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar se si të përfitoni sa më shumë nga mjetet e Google. Falë këtij trajnimi, ju do të jeni në gjendje të kuptoni funksionalitetet e tyre dhe t'i përdorni ato në një mënyrë optimale. Pra, mos prisni më dhe regjistrohu sot për të përfituar nga përfitimet e veglave të Google!