Nëse jeni të përfshirë në marrëdhëniet me klientët, merrni këtë trajnim nga Philippe Massol. Përveç zgjidhjes së problemeve, do të shihni gjithashtu se si të reagoni, ndërveproni dhe komunikoni me klientët tuaj, duke u lënë atyre një përshtypje pozitive dhe një imazh efikasiteti. Do t'u afroheni rregullave të marrëdhënies me klientët, pastaj do të shihni hap pas hapi…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Zhvilloni strategjinë tuaj të kërkimit të punës