Detajet e kursit

Planifikoni projektet tuaja në mënyrë proaktive, për dorëzim brenda kufizimeve kohore dhe buxhetore. Në këtë trajnim, Bonnie Biafore, trajnere dhe menaxhere e projektit, shpjegon se si të menaxhoni siç duhet oraret e projektit tuaj. Ai paraqet elementet që duhen përfshirë, vlerësimin e kostove dhe burimeve, negocimin dhe shpërndarjen e burimeve. Menaxhimi i planifikimit të projektit është atëherë një aftësi afatgjatë. Me çdo projekt në të cilin punoni, do të jeni në gjendje të përmirësoni projektet e ardhshme.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  AGS 2021: norma akoma e pandryshuar