Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Nëse biznesi juaj po fiton shumë para, por ju luftoni me menaxhimin e rrjedhës së parave tuaja të përditshme, ky kurs është për ju!

Parashikimi i fluksit të parasë është thelbësor për çdo biznes. Kjo i lejon ata të angazhohen në mënyrë të sigurt për të shpenzuar aq sa lejon parashikimi, ose të përgatiten për kohë të këqija.

Megjithatë, menaxhimi i fluksit të parasë është një fushë që shpesh nuk kuptohet mirë. Kërkon pyetje dhe mjete specifike që e dallojnë atë nga kontabiliteti konvencional ose analiza financiare.

Prandaj, ky kurs do të fokusohet në mjete specifike analitike që lidhen me menaxhimin e likuiditetit. Pjesa e dytë paraqet mjetet e menaxhimit të parasë dhe pjesa e tretë dhe e fundit përshkruan teknikat e parashikimit.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Standardi dixhital: mjete dhe metodologji për të vlerësuar mjedisin tuaj konkurrues