Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Ndjekja e performancës së punonjësve është një nga detyrat më të rëndësishme të një menaxheri të burimeve njerëzore.

Jo vetëm që duhet të monitoroni dhe menaxhoni punën e ekipit tuaj, por jeni gjithashtu përgjegjës për punën e punonjësve të tjerë. E gjithë kjo për të ndihmuar në rritjen e efikasitetit të biznesit tuaj.

Me fjalë të tjera, ju jeni bashkëpërgjegjës për performancën e kompanisë që ju punëson.

Kjo është arsyeja pse ky kurs është kaq i rëndësishëm për ju.

Në këtë kurs do të mësoni:

– Si të përcaktohet dhe matet performanca?

– Do të mësoni metodat teknike dhe njerëzore të vlerësimit dhe interpretimit të performancës së një ekipi.

– Zhvilloni reflekse të përshtatshme që mbështesin performancën.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→