Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Menaxhimi i të dhënave është thelbësor në botën e sotme të biznesit dhe Microsoft 365 ofron një sërë mjetesh për të menaxhuar dhe vizualizuar të dhënat në mënyra efikase dhe tërheqëse. Në këtë kurs, trajneri do t'ju tregojë se si të menaxhoni të dhënat në mënyrë më efektive me Microsoft 365. Ju do të jeni në gjendje të përdorni aftësitë tuaja të reja për të menaxhuar të dhënat në mënyrë më efektive dhe për të marrë të dhëna më të sakta dhe më të kuptueshme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Themelet e menaxhimit të projektit: Aktorët