Nëse jeni një menaxher llogarie dhe dëshironi të rritni shitjet tuaja, atëherë merrni këtë trajnim mbi Dynamics 365, paketa e Microsoft-it për planifikimin e biznesit dhe aplikacionet e menaxhimit të klientit. Me Nicolas Georgeault, së pari do të shikoni parimet, licencat, shërbimet shoqëruese si Ekipet dhe llojet e ndryshme të regjistrimeve, përpara se të përgatisni…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →