Mirë se vini në këtë kurs për krijimin e një faqe interneti dixhitale ose standarde aplikacioni!

Ky kurs do t'ju udhëheqë hap pas hapi në realizimin e një standardi dixhital në mënyrë që të njihni mjedisin tuaj konkurrues, të identifikoni funksionalitetet më të rëndësishme dhe të gjeni frymëzimet më të mira për projektin tuaj.

Ne do t'ju mësojmë gjithashtu se si të shkoni përtej pamjeve të thjeshta të ekranit dhe të kryeni një standard konkurrues, funksional dhe teknik. Ne gjithashtu do të ndajmë kutinë tonë të veglave duke përfshirë një rrjet analizash dhe materiale të përdorshme kthimi.

Ky kurs është i ndarë në tre pjesë: e para paraqet se çfarë është një pikë referimi dixhitale, e dyta ju tregon se si të bëni mbështetëset në detaje dhe e treta është projektuar si një ushtrim praktik.

Bashkohuni me ne për të mësuar se si të kryeni në mënyrë efektive standardet tuaja.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→