Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • Dalloni paratë nga mjetet e pagesës
  • Zgjidhni mënyrën e pagesës që i përshtatet nevojave tuaja
  • Keni burime të dobishme për të vazhduar më tej në këtë temë

Përshkrim

Çfarë është paraja, për çfarë përdoret? Si funksionon mekanizmi i krijimit të parave? Cilat janë mjetet e pagesës, tradicionale dhe të reja, që ju lejojnë ta përdorni…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  “Një rikualifikim profesional është një akt angazhimi. "