Cila është jeta e përditshme e mjekëve, mamive, stomatologëve, farmacistëve, fizioterapistëve, infermierëve dhe infermierëve? Çfarë studimesh duhet të bëni për të punuar në laborator? Çfarë pune mund të bëj për t'u kujdesur për personat me aftësi të kufizuara?

Objektivi i këtij kursi është të prezantojë botën e shëndetit, diversitetin e profesioneve të saj dhe trajnimin e saj. Falë kontributit të më shumë se 20 profesionistëve dhe mësuesve, ai do të përpiqet t'u përgjigjet pyetjeve tuaja mbi profesionet dhe trajnimet në shëndetësi.

MOOC "Mon Métier de la Santé" është pjesë e një grupi MOOC-sh plotësuese në orientim të quajtur ProjetSUP. Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs prodhohet nga ekipe arsimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Prandaj, mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.