Detajet e kursit

Modeli i Rrathëve të Besimit është një mjet i dobishëm për përshkrimin e marrëdhënieve. Autorja e këtij kursi, Brenda Bailey-Hughes, ju tregon se si të forconi marrëdhëniet në qarqet e brendshme, të mesme dhe të jashtme. Për më tepër, ju do të mësoni se si të krijoni besim tek ekipet, anëtarët e të cilëve janë gjeografikisht të largët, si të rifitoni besimin e humbur ose të dëmtuar dhe si të kërkoni falje për të shpejtuar procesin e rindërtimit të besimit.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  [Sendinblue] Trajnim me email (kursi 1)