Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • hidhini një sy rrugës suaj;
  • të ndërgjegjësohet për kompleksitetin e tij në mënyrë që të ndërgjegjësohet për sfidat e tij;
  • të përcaktojë levat e mundshme të veprimit;
  • propozoni mënyra për të vepruar dhe prototip idetë tuaja;
  •  bëni që aktorët e tjerë në rrugën tuaj t'i përmbahen qasjes qytetare pjesëmarrëse.

Përshkrim

MOOC Nesër rruga ime fton nxënësit të të inicojë një projekt për ndryshojnë rrugën e tyre. Pas një jave ndërgjegjësimi për “rrugën e së nesërmes” dhe sfidat e saj, ne do të reflektojmë së bashku se si të zbatojnë i propozime konkrete për rrugën tonë, duke i bërë aktorët e saj të aderojnë dhe duke praktikuar inteligjencën kolektive. Ky MOOC, shumë vivant dhe i ilustruar, ju ofron një ditar, AKTIVITETE konkrete dhe pauza lozonjare. I dedikohet kujtdo, pa parakushte, që është i interesuar e ardhmja e rrugës së tij.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Si të investoni 1000 Euro