Ju thamë se: për të inovuar duhet të niseni nga një ide e madhe? Kjo është e gabuar, një DIY e vogël mund të jetë e mjaftueshme dhe në fund të çojë në një projekt të madh. Ne ju thamë se: për të inovuar, duhet të jeni krijues; se janë vetëm disa individë? Kjo është e gabuar, inteligjenca kolektive ekziston dhe kjo është edhe ajo që karakterizon mendjen e njeriut. A ju është thënë se për të inovuar duhet të rrezikoni? Aspak, ndonjëherë duke kërkuar të minimizojmë rreziqet, ne bëjmë risi të mëdha. Për të inovuar, ju duhet një diplomë? Përkundrazi, novatorët janë shumë të ndryshëm, ata vijnë nga të gjitha origjinat. Pra, si i mobilizoni të tjerët për të zhvilluar idenë tuaj? Si të filloni nga një ide dhe ta zhvilloni atë? ME DIY! Hapni kompletin e inovacionit, rikompozoni projektin tuaj duke përdorur mjetet e pakta që ju ofrojmë, merrni frymëzim nga aktorët dëshmitarë që kemi mobilizuar për ju. Në fakt, arsyeja si në DIY, ju keni një ide dhe mjete ... Pra, filloni! Mos qëndroni vetëm, përfitoni nga inteligjenca kolektive që mund t'ju rrethojë. Mos planifikoni, kërkoni, testoni, kthehuni, filloni nga e para!