Këtu është një dëshmi e kthimit të pazakontë, si nga natyra e ndryshimit ashtu edhe nga mosha e re (27 vjeç) e këtij ish-nxënësi me një kontratë profesionale nga rajoni i Parisit. Zbuloni historinë e Andreas.

Andréa, diploma juaj IFOCOP është akoma e nxehtë, nëse mund ta themi kështu.

Po, me të vërtetë, pasi kam përfunduar trajnimin tim në qendrën IFOCOP Paris XIe disa javë më parë. Jam shumë i lumtur që kam qenë në gjendje të vërtetoj një titull të Asistentit Ekzekutiv dhe kështu të filloj rikualifikimin tim profesional.

Unë kam CV-në tuaj përpara dhe shoh që tashmë keni pasur një diplomë Master për të dhënë mësim në kolegj dhe shkollë të mesme. Ju gjithashtu u bashkuat me stafin mësimdhënës për dy vjet. Pse, kaq shpejt, një rikualifikim i tillë pas kaq përpjekjesh për të marrë diplomën tuaj të parë?

Pse te presim Dy vjet të kaluara në mësimdhënie më mjaftuan për të kuptuar që nuk do ta gjeja rrugën e zhvillimit profesional atje. Studimi dhe përgatitja për një punë është një gjë, praktikimi i saj dhe përjetimi i realitetit të saj çdo ditë është një tjetër. Unë nuk jam tipi që të rri kot dhe të ankohem, kështu që fillova të mendoj për opsione të tjera. Unë fola për këtë

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Kontratat e praktikës: Niveli i mbështetjes nuk do të bjerë në fillim të vitit shkollor 2021