• Kuptoni normalen e re, për t'u bërë një menaxher hibrid, responsiv dhe evoluojnë drejt një qëndrimi lidershipi
  • Zbuloni mjete për bashkëpunim, kreativitet, vlerësim dhe vetëkontroll për të punuar në modalitetin hibrid
  • Për të mësuar mbi praktikat e kompanive ndërkombëtare të cilat kanë inovuar me punonjësit e tyre në këtë normalitet të ri në modalitetin hibrid

Përshkrim

Ky kurs i ri do t'ju mësojë të vendosni, të menaxhoni një ekip hibrid dhe të qëndroni të ekuilibruar në botën e re të punës. Është një version modern i MOOC "Nga menaxheri në lider: bëhu i shkathët dhe bashkëpunues". Ai është plotësues i MOOC "Menaxhimi Post-Covid".

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Trajnimi në PowerPoint 2019: bazat