Ky kurs është SEZON I RI NGA MENAXHER NE LIDER! Ju trajnon:

  1. në bazat e menaxhimit
  2. aftësi të reja strategjike që do të fitohen sot në organizatat që synojnë transformimin dixhital:
  3. për t'u bërë një menaxher i shkathët
  4. për të përdorur të menduarit e dizajnit për të inovuar dhe menaxhuar në baza ditore
  5. për të punuar në mënyrë bashkëpunuese dhe për të krijuar inteligjencë kolektive
  6. për t'u bërë një udhëheqës i respektuar

Rekomandohet fuqimisht që të plotësoni këtë MOOC me MOOC-in e ri të Cécile Dejoux "AI për menaxherët" të krijuar me specialistët më të mëdhenj të AI në FUN (regjistrimi 14 janar 2019)

Nëse keni bërë tashmë një sezon të këtij MOOC, shikoni vetëm javë 5.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Ndihmë e jashtëzakonshme financiare për rekrutimin e praktikantëve për autoritetet lokale