• Kuptoni se si funksionojnë klasat përgatitore ekonomike dhe tregtare pas një diplome: metodat e rekrutimit, përmbajtja e kursit, hapjet e ndryshme.
  • Kuptoni funksionimin e shkollave të biznesit që integrohen pas një klase përgatitore ekonomike dhe tregtare: konkurse rekrutimi, përmbajtje trajnimi, mundësi profesionale.

Përshkrim

Pavarësisht nëse jeni nxënës i shkollës së mesme, student, prind apo mësues apo thjesht kurioz, ky MOOC është për ju nëse jeni të interesuar për klasat përgatitore ekonomike dhe tregtare (dikur “Prepa HEC”) dhe shkollat ​​kryesore të biznesit. Ju pyesni veten, për shembull, çfarë studiojmë në përgatitje, cilat shkolla mund të integrojmë, cilat janë shanset për sukses, çfarë pune mund të bëjmë pas shkollës?

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Auditimi i Komunikimit Dixhital, Rrjetet Sociale.