Iu deshën më pak se katër vjet për të kaluar nga statusi i një fillestari QHSE në atë të Menaxherit të QSSE për një nga zyrat më të famshme të auditimit në treg! Stéphanie, një ish-nxënëse e IFOCOP, pranoi të ndajë përvojën e saj me ne si dhe disa këshilla të mira.

Ajo është një vajzë disi e mbingarkuar që punon, por plot entuziazëm dhe gjallëri, e cila ka rënë dakord të kushtojë një moment të ditës së saj tashmë të ngarkuar për t'iu përgjigjur pyetjeve tona. Qëllimi ynë: të shikojmë mbrapa në udhëtimin e saj mahnitës dhe të kuptojmë se si, brenda disa viteve, ajo ishte në gjendje të krijojë një vend të veçantë brenda Bureau Veritas, një nga firmat më prestigjioze të auditimit francez. Përgjigja e tij: « Puna, metoda dhe mbi të gjitha, bindja se në jetë, gjithçka mund të mësohet për sa kohë që ju merrni mundimin '. Sigurisht, por që andej për të marrë përgjegjësinë e një shërbimi prej 300 personash brenda pesë vjetësh, përfshirë rikualifikimin ... ekziston një boshllëk! Ose më saktë hedhje të vogla të çipit, sipas Stéphanie, e cila u bashkua me pozicionin e saj aktual në fund të 4 muajve të praktikës, si pjesë e trajnimit të saj IFOCOP. Ajo tregon.

Rigoroziteti, metoda dhe