Në lista të ndryshme për luajtje ai paraqet në YouTube. Gjithmonë sipas të njëjtit model. Një video e shkurtër hyrëse e një trajnimi të plotë ju ofrohet. Ajo ndiqet nga disa pasazhe të gjata të dobishme në vetvete. Por nëse vendosni të shkoni më tej. Mos harroni se Alphorm është një qendër e mësimit në distancë që lejon financim përmes CPF. Kjo do të thotë, ju mund të keni qasje në të gjithë katalogun e tyre falas për një vit ndër të tjera.

Gjatë këtij trajnimi Powerpoint 2016, ju do të mësoni se si të përdorni funksionalitetet për të menaxhuar imazhe dhe objekte multimediale dhe për të krijuar grafikë për të optimizuar prezantimet tuaja, me veçanërisht nocionet e prerjes së imazhit, formatimin e videove dhe tingujve. . Gjithashtu ju do të mësoni se si të përmirësoni prezantimet tuaja duke përdorur dhe konfiguruar mënyrën e shfaqjes së diapozitivave për të paraqitur diapozitivat tuaja PPT me integrimin e transmetimit të automatizuar. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të personalizoni ndërfaqen Powerpoint 2016 dhe të punoni në bashkëpunim në prezantimet PPT 2016.

Me këtë trajnim Powerpoint 2016, ju do të jeni në gjendje të shpërndani prezantimet tuaja me komente në formën e narracioneve dhe shënimeve. Ndërsa do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha tiparet e përparuara që do t'ju lejojnë të zhvilloni prezantime komplekse të Powerpoint.