Rrip për Gmail është një zgjidhje inovative që revolucionarizon mënyrën se si menaxhoni klientët dhe shitjet tuaja. Ky mjet, i integruar drejtpërdrejt në kutinë tuaj hyrëse, ju kursen nga ndërrimi i vazhdueshëm midis softuerëve të ndryshëm për të gjurmuar shitjet, drejtimet tuaja dhe ndërveprimet me klientët. Pavarësisht nëse jeni në shitje, punësim ose mbështetje, Streak për Gmail e bën jetën tuaj të përditshme shumë më të lehtë.

Ndërfaqja e përmirësuar e Gmail dhe përvoja e përdoruesit

Zgjatja e Streak për ofertat e Gmail shumë veçori për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit. Ndër këto janë:

  1. Krijimi i kutive për të grupuar të gjitha emailet që lidhen me një klient ose transaksion specifik. Ky funksionalitet bën të mundur centralizimin e të gjitha informacioneve dhe komunikimeve në lidhje me një çështje, duke lehtësuar kështu menaxhimin dhe monitorimin e tyre.
  2. Mundësia për të gjurmuar statusin, vlerësimet dhe detajet e secilit klient. Ky funksion ju ndihmon të qëndroni të organizuar dhe të informoheni në kohë reale për evoluimin e çdo skedari.
  3. Ndarja e kutive me anëtarët e ekipit tuaj. Kjo veçori lehtëson bashkëpunimin dhe siguron që të gjithë anëtarët e ekipit të jenë të informuar për përditësimet dhe diskutimet në lidhje me një klient ose një transaksion.
  4. Shikimi i historisë së emailit midis një klienti dhe ekipit tuaj. Me këtë veçori, ju mund të shikoni shpejt dhe me lehtësi të gjitha shkëmbimet e postës elektronike për të shmangur kopjimet ose keqkuptimet.
LEXO  Softueri 10 falas

Kurseni kohë me fragmente

Snippet janë shabllone të personalizueshme të postës elektronike që ju ndihmojnë të kurseni kohë dhe të dërgoni mesazhe më shpejt. Këtu janë disa përfitime të fragmenteve:

  1. Përshpejtoni dërgimin e emaileve të përsëritura duke përdorur shabllone të personalizuara. Snippet ju kursejnë telashet për të shkruar e-mail të ngjashëm pa pushim, duke ju lejuar të krijoni shabllone që i përshtaten nevojave tuaja.
  2. Lehtësia e shkrimit të emaileve me shkurtore. Shkurtoret e ofruara nga Streak ju ndihmojnë të futni shpejt informacione specifike në emailet tuaja, duke e bërë shkrimin më të butë dhe më të shpejtë.

Programoni emailet për ndikim maksimal

Funksioni "Dërgo më vonë" i Streak for Gmail ju lejon të planifikoni dërgimin e emaileve tuaja për të maksimizuar ndikimin e tyre. Kjo veçori ofron disa përparësi:

  1. Planifikimi për të dërguar emaile të rëndësishme për momentet më të përshtatshme. Ky funksion ju lejon të zgjidhni kohën ideale për të dërguar një e-mail, në varësi të disponueshmërisë së marrësve tuaj dhe dallimeve kohore.
  2. Menaxhim i thjeshtuar i emaileve tuaja nga Gmail. Funksioni "Dërgo më vonë" është i integruar drejtpërdrejt në ndërfaqen e Gmail, kështu që nuk keni nevojë të përdorni një mjet të jashtëm për të planifikuar dërgimin e mesazheve tuaja.

Ndjekja e postës elektronike për kontroll më të mirë të ndërveprimeve

Streak for Gmail përfshin gjithashtu një veçori të gjurmimit të emailit (së shpejti) që do t'ju mbajë të informuar kur mesazhet tuaja të hapen dhe lexohen. Këtu janë disa nga përfitimet e kësaj veçorie:

  1. Merrni njoftime kur lexohen emailet tuaja. Do të informoheni sapo një marrës të hapë e-mailin tuaj, duke ju lejuar të parashikoni më mirë reagimet e tij dhe të planifikoni përkujtuesit tuaj.
  2. Mësoni kur dhe sa shpesh hapen emailet tuaja. Ky funksion do t'ju japë informacion të vlefshëm për interesin e shfaqur në mesazhet tuaja, duke ju ndihmuar të përshtatni strategjinë tuaj të komunikimit në përputhje me rrethanat.
LEXO  Plotësoni udhëzuesin e trajnimit të administratorit të Google Workspace

Përfundim

Streak for Gmail është një zgjidhje e plotë dhe e gjithanshme për të menaxhuar klientët tuaj, shitjet dhe proceset tuaja direkt brenda kutisë suaj hyrëse. Falë veçorive të tij të shumta, të tilla si ndërfaqja e përmirësuar e përdoruesit, fragmentet, orari i dërgimit të emaileve dhe gjurmimi i postës elektronike, ju mund të optimizoni punën tuaj të përditshme dhe të përmirësoni produktivitetin tuaj. Duke integruar të gjitha këto veçori brenda Gmail, Streak thjeshton menaxhimin e klientit dhe shitjeve duke ju kursyer kohë.