Detajet e kursit

Me çdo ditë që kalon, ne kemi ndjenjën e të jetuarit në një botë që po ecën më shpejt dhe më shpejt dhe ku koha e kushtuar për të kuptuar ngjarjet që pikësojnë jetën tonë zvogëlohet. Megjithatë, analiza për të vlerësuar arsyet e sukseseve dhe dështimeve tona është thelbësore. Në këtë kurs, Hugues Hippler, trajner profesionist dhe personal, ju shoqëron drejt vetënjohjes. Do të hapë një derë për një nga aspektet thelbësore të jetës suaj të përditshme, veçanërisht profesionale, pavarësisht nëse jeni punonjës...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Funksioni i burimeve njerëzore në zemër të transformimit dixhital!