Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Shitja është një pjesë integrale e punës suaj. Ju do të përfshiheni në kërkimin, shitjen dhe negocimin. Ekzistojnë mjete të vërteta teknike dhe teknika të thjeshta për t'ju ndihmuar të punoni me efikasitet dhe të arrini rezultate të prekshme shitjesh.

Në këtë kurs, do të mësoni se si të gjeni audiencën tuaj të synuar dhe si të bëni një telefonatë ose të organizoni një takim. Do të mësoni qasjen, teknikat dhe detajet e duhura që do të bëjnë dallimin mes shitjes së restorantit tuaj të ardhshëm burrit tuaj ose një të huaji.

Pra, mos prisni më!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Themelet e piraterisë së rritjes