Pozicionimi i vetes në motorët e kërkimit nuk është gjithmonë i lehtë në varësi të aktivitetit tuaj, konkurrentëve tuaj dhe njohurive tuaja për SEO. Është edhe më e vështirë të pozicionohesh kur pyetjet e synuara, domethënë fjalët kyçe që përdoruesit e internetit shkruajnë në një motor kërkimi, janë jashtëzakonisht konkurruese dhe të punuara nga konkurrentët tuaj. Sidoqoftë, të qenit numër 1 në këto kërkesa ju lejon të fitoni shumë trafik në faqen tuaj, një pjesë e caktuar e të cilit mund të gjenerojë një qarkullim të konsiderueshëm për ju.

A ka ndonjë recetë mrekullie për t'u pozicionuar në këtë lloj kërkese?

Absolutisht jo. Ose të paktën jo plotësisht. Ju gjithmonë mund të veproni në bazë të shpejtësisë së faqes tuaj (përmirësoni "strukturën" e saj teknike), në marrjen e lidhjeve (ajo që quhet Netlinking) ose në krijimin e përmbajtjes, por të veproni në të gjitha këto tre leva nuk mund t'ju sigurojë një krye. vend në pyetjet e lakmuara.

Në realitet, SEO është një shkencë e pasaktë. Edhe eksperti më i njohur i referencës natyrore nuk mund të thotë me siguri se ai do të jetë në gjendje t'ju pozicionojë së pari për një kërkesë të tillë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →