Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Epoka dixhitale ka ardhur dhe kërkesat për teknologjinë po ndryshojnë vazhdimisht. Për të avancuar karrierën tuaj, ju duhet të jeni të përditësuar me produktet dhe mjetet më të fundit për të kuptuar më mirë kërkesat teknologjike të vendit tuaj të punës dhe për të krijuar flukse pune më efikase dhe fleksibël. Në këtë kurs, trajneri juaj do të ndajë njohuri se si të përfitoni sa më shumë nga Microsoft 365 duke përdorur Outlook, Teams, OneNote, Word, Excel dhe PowerPoint. Pas këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të përdorni produktet e Microsoft 365 dhe të punoni në mënyrë efektive sipas kushteve tuaja.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Falas: Krijoni një legjendë për setet e ikonave