Përvetësimi i klientëve të rinj është një nga investimet më të shtrenjta për kompanitë. Kur tërhiqni klientë të rinj, ju duhet t'i mbani ata për gjithë jetën. Mbajtja e klientit (ndjenjat pozitive që klientët tuaj shoqërojnë me markën tuaj) po shfaqet si metoda më efektive për të rritur shitjet tuaja dhe për të përmirësuar mbajtjen tuaj dhe vlerën e përgjithshme të biznesit. Në këtë trajnim, autori Noah Fleming ju prezanton me katër fazat e ciklit të besnikërisë së klientit: një cikël i vazhdueshëm angazhimi, konvertimi, shërbimi…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →