Ky trajnim falas për SEO do t'ju ndihmojë të kuptoni bazat e SEO në vend, teknik dhe jashtë sajt. Nëpërmjet ndarjes së ekranit, Alexis, Konsulent Marketingu dhe Themelues i agjencisë Profiscient, paraqet mjetet falas për t'u përdorur për të filluar.

Objektivi është të ndihmohen nxënësit (profesionistët e marketingut dixhital ose pronarët e NVM-ve të reja në SEO) që të përcaktojnë një strategji SEO të përshtatur me faqen e tyre dhe modelin e biznesit, dhe të zbatojnë strategjinë e tyre SEO duke përsëritur metodologjinë dhe truket e mësuara.

Alexis e fillon videon me një pjesë strategjike (të kuptuarit e procesit të vendimmarrjes dhe llojet e fjalëve kyçe që korrespondojnë me secilin hap) për të maksimizuar shanset tuaja për të përcaktuar një strategji fituese SEO për çdo faqe. Prandaj, nuk është e nevojshme të filloni me kokë poshtë, por të kuptoni qëllimin që qëndron pas çdo pyetjeje kërkimi dhe të nxirrni mundësitë më të mira për faqen tuaj.

Ndërsa video përparon, nxënësi do të zbulojë rreth dhjetë mjete kryesisht falas SEO. Ai do të jetë në gjendje t'i vendosë ato dhe më pas t'i përdorë për të optimizuar faqen e tij, për të marrë lidhje nga konkurrentët e tij, për të kuptuar mundësitë e SEO që duhen kapur dhe për të krijuar një listë shteruese të fjalëve kyçe.

Më në fund, nxënësi do të mësojë rreth matjeve të rëndësishme të gjurmimit të performancës dhe si të gjurmojë dhe analizojë performancën e tyre të SEO me Google Search Console dhe Google Analytics.

Ky trajnim falas synon vërtet të demokratizojë SEO-në duke ndihmuar sa më shumë njerëz të jetë e mundur…

Vazhdoni të lexoni artikullin në sit dorigjina →

LEXO  Filloni në mënyrë efikase me 5 euro (1/3)