Përshkrim

Në këtë kurs, do të mësoni se si t'i përdorni kohët me mençuri. Kjo quhet: të mësuarit e vlerës së kohës.

Ju lutemi vini re se ky nuk është një kurs konjugimi, i cili është subjekt i trajnimit specifik. Nëse nuk e keni asimiluar ende konjugimin e foljeve, ju këshilloj të filloni me trajnimin "Të dish të lidhësh foljet në frëngjisht".

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Aftësia e kufizuar dhe integrimi profesional