Nëse keni një projekt uebsajti për të promovuar biznesin ose produktet tuaja, ndiqni këtë trajnim mbi mjetet e marketingut në internet. Me Youssef Jlidi, do të mësoni se si të dizajnoni me lehtësi një faqe dhe të automatizoni botimet. Ju gjithashtu do t'i afroheni matjes dhe optimizimit të referencës dhe frekuentimit, falë shërbimeve që shpesh janë falas dhe veçanërisht…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →