Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Dëshironi të merrni kontrollin dhe të përmirësoni aktivitetet tuaja kërkimore dhe kërkimore?

Ju duhet një mjet CRM (Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin) që ju jep kontroll mbi të gjitha aktivitetet tuaja të shitjeve dhe akses në profilet e klientëve dhe të klientëve të mundshëm (të njohura edhe si bazat e të dhënave të klientëve dhe të perspektivave).

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Menaxhoni paratë tuaja