Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

A jeni gati të hidhni hapin e parë në karrierën tuaj si zhvillues softuerësh? Ndoshta dëshironi të gjeni një punë të re ose të ndryshoni fushën tuaj? Cilido qoftë qëllimi juaj, nuk ju nevojitet një diplomë kolegji për të filluar programimin sot. Në këtë kurs, mësuesi juaj Annyce Davis do t'ju japë njohuri për industrinë e programimit, aftësitë themelore dhe aftësitë thelbësore se si të gjeni punën tuaj të parë dhe të ngjiteni në shkallë.

Do të kuptoni fuqinë e kompjuterëve në projekte dhe punë teknike që do t'ju përgatisin për certifikatën Microsoft GSI Basic Programming. Mësoni Python - një gjuhë programimi praktike dhe e lehtë për t'u përdorur për fillestarët - dhe zotëroni shpejt gjuhët dhe mjetet profesionale të programimit. Pas përfundimit të kursit, do të mund të përditësoni CV-në tuaj dhe të aplikoni për një vend pune.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Hyrje në histologji: eksplorimi i indeve të trupit të njeriut