Print Friendly, PDF & Email

Përshkrim

Në këtë trajnim, unë ju tregoj se si të fitoni të ardhurat tuaja të para në internet përmes anëtarësimit.

Unë gjithashtu ju mësoj të zotëroni 2 aftësitë thelbësore për ta bërë lidhjen si një profesionist.

Ky trajnim do të flasë për platformën e re të filialeve, gypat e shitjeve dhe reklamat në Facebook.

Në fund të trajnimit do të jeni në gjendje të ndërmerrni veprime dhe të filloni të gjeneroni fitime.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Shkruani email profesional