Detajet e kursit

Nëse dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja të të dëgjuarit, atëherë merrni këtë trajnim nga Charlotte Naymark. Pasi të keni çmitizuar dhe përcaktuar se çfarë është dëgjimi, do të shihni se si të përfitoni nga shikimi për t'u lidhur dhe përshtatur me tjetrin. Më pas do të mësoni të përdorni mjetet që keni në dispozicion, qoftë koha, heshtja dhe emocionet, dhe do të shihni gjithashtu se cilat janë pengesat për dëgjimin e mirë. Në fund të këtij trajnimi do të keni në dorë të gjitha kartat për të dëgjuar bashkëbiseduesit tuaj.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Sinjalizuesi: asnjë mbrojtje e punonjësve në mungesë të sjelljes së keqe nga ana e punëdhënësit